Accomodatie
Appartementen in Cumbuco:

Cumbuco Ocean Appartement

Appartement Casa Dona Rosa

Apartment Laranja Mecanica
Drie slaapkamer appartement volledig ingericht naar westerse norm in een klein condominium met zwembad en brabecue deck. Nabij het hotel EcoParadise vlakbij het centrum op 50 meter van het strand. Prijzen beginnen bij 150 Reais per dag
Drie appartementen naast elkaar midden in het centrum van Cumbuco, modern ingericht met groot gedeeld balkon. Prijzen beginnen bij 135 Reais per dag.
Twee slaapkamer appartement in centrum tegenover de bar Laranja Mecanica. Prijzen beginnen bij 150 Reais per dag.

Dunas Apartment

   
Twee slaapkamer appartement, volledig gemeubileerd. In het centrum van Cumbuco aan de rand van de duinen, op 200 meter van het strand. Prijs vanaf 160 Reais per dag
   

Pousadas

Pousadas zijn een soort eenvoudige hotels met een uitstekende service. Elke dag krijgt u schone lakens en handdoeken en de kamer wordt elke dag schoongemaakt. Een pousada heeft altijd een gratis uitgebreid ontbijt (cafe da manha) en er is altijd een zwembad. Er zijn vele pousadas in Cumbuco. Klik op de foto’s voor meer informatie.

Dunas

100 meter van het strand, 100 meter vanaf het centrum. Braziliaanse eigenaar. Elke kamer heeft balkon of veranda. 16 Huisjes. Ideaal voor kitesurfers en mensen die in het centrum willen verblijven. Prijzen vanaf 110 R$ per nacht.

 

Duro Beach

Direct aan het strand in het centrum van Cumbuco. Belgisch/Spaanse eigenaars. Prijzen beginnen bij 55 Euro per nacht in laag seizoen ( 75 Euro hoog seizoen (okt/ jan).

 

 

Pousada Windtown

Direct aan het strand, 800 meter van het centrum. Hollandse eigenaars. Met Spa/Jacuzzi op het dak. Prijzen beginnen bij 45 Euro per nacht.

Pousada 0031

300 meter van het strand in de duinen, in het centrum. Nederlandse eigenaars.Prijzen vanaf 55 Euro per nacht.

 

 

 

 

 

Hotels

Klik op de foto’s voor meer informatie.

 

Hotel Eco Paradise

Beachfront hotel in het centrum van Cumbuco. Appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer. Prijzen vanaf 150 R$.

 

 

 

Casa Dona Rosa

150 Meter van het strand, 2 minuten wandeling naar het centrum. Nederlands stel is eigenaar. Voor mensen die van luxe, rust en stijl houden. 5 ruime apartementen en 3 kamers in het huis. Met groot zwembad (+poolbar) en gewone bar. Prijzen vanaf 135 R$.

 

Huizen te huur

Casa Genival 4 slaapkamers
Op 100 meter van het centrum, 40 m van strand

Vanaf 450 Reais per dag
Madrinha's Huis 5 slaapkamers
Tegen de duinrand, 1 km van centrum 400 m van strand
Vanaf 400 Reais per dag
 
Joaquims House 6 slaapkamers
In centrum op 250 m van strand
Vanaf 450 Reais per dag
 
   
   

Reserveren

Als u een pousada of een hotel wilt reserveren, is het verstandig om in Nederland een aanbetaling te doen van 50 procent van de prijs voor de accommodatie. De overige 50 procent betaalt u in Brazilië. De aanbetaling is nodig om u de zekerheid te geven dat de betreffende accommodatie gereserveerd is. Bij het huren van een huis of appartement is een aanbetaling van 50 procent noodzakelijk, het huis is pas gereserveerd als de eigenaar deze aanbetaling heeft ontvangen. Boeken kunt U doen door een email te sturen naar: robert@cumbuco.nl