Autoverhuur

Alle auto's die we verhuren zijn nieuw ( behalve het oude type buggy) en de prijs is inclusief verzekeringen en er mag 150 km per dag vrij mee gereden worden. Nodig zijn om een auto te huren: Een credit card, een paspoort en een rijbewijs. Een internationaal rijbewijs wordt sterk aangeraden aangezien U anders de kans op een hoge boete loopt. De auto kan U op het vliegveld al krijgen, U wordt dan opgewacht door iemand van het autoverhuurbedrijf met een bordje met U naam. De auto kan ook naar Cumbuco gebracht worden, dit is gratis als U de auto 1 week of langer huurt. De volgende prijzen kunnen in het hoogseizoen of als U de auto op korte termijn wilt iets hoger zijn, als U ruim van te voren boekt gelden alle volgende prijzen maar dan moet er 20% aanbetaald worden om de auto daadwerkelijk te reserveren. Zonder aanbetaling is er een kans dat de prijs iets hoger uitvalt maar daar wordt U voor het huren van op de hoogte gesteld.

Als je kiter bent en je wilt een auto om naar kitespots te rijden houdt er dan wel rekening mee dat je alleen met een 4x4 of buggy over het strand naar de Lagoa de Cauipe kan rijden, met een Gol of Doblo moet je via Pecem rijden en dat is minstens een halfuur extra.

Prijs per dag (van af)
VW Gol / Fiat Palio
75 tot 120 Reais met airco afhankelijk van de huurperiode, 675 reais is in laagseizoen van februari tot juni.
Fiat Doblo
200 Reais
Toyota Hilux 4x4
300/350 Reais
Oud type buggy
150/200 Reais

Bij Buggy's zit geen verzekering in de prijs omdat deze niet te verzekeren zijn. De huurder betaald alleen schade aan de buggy als deze ontstaan is door de huurders schuld.