TB5500

Ruim, permanent bewoonbaar strandhuis,50m v-h strand van Tabuba CE

Mooi woonhuis aan het strand, (a 50m) begin van Tabuba ce, Dicht bij het gebied waar internationale kitesurfwedstrijden worden gehouden, met 5 slaapkamers, (3 suites, 2 met ar-cond), 2 kamers in een vrijstaand gasten huis. Woonhuis; woonkamer, eetkamer en ruime keuken met apparte voorraadruimte, beide met vaste granieten eet-ontbijttafels. Opp. 1.750m2, en aangeboden met de aanwezige meubels, zwembad 8 x 4m. met extra kinderbad en dolfijn-fontein, patio en bar met grote barbeque en apparte pitza-oven, met kookmogelijkheden op gas, toiletten, Een kapel, en een ommuurd voetbal- basketbalveld, fonteinen, grote vogelvoilere met kweekruimtes (+;- 30m2), en een papagaaienverblijf. mooi en sfeervol aangelegde tuinen, semi-automatiche besproeiing v-h gras, vrijstaande schuur voor gereedschap en materiaal, 2 kennels met overdekte buitenruimte, toegangs poorten automatisch, extra beveiliging door circa-electr. en cameras. overdekte parkeerplaatsen voor 4 autos, automatische buiten verlichting over het gehele terrein, appart huis voor tuinman-personeel, enz.enz.

Het geheel z.g.a.n. en goed onderhouden.

- Dicht bij een schitterend meer en gebied waar internationale kitesurfwedstr. worden gehouden.
- altijd een perfecte wind voor het heerlijke en warme klimaat, maar voor zeer zeker de surfers.
- Het woonhuis is heerlijk rustig gelegen met een paar andere huizen, buurman;eigenaar directeur van krant van fortaleza.
- groot geplande nieuwbouw in directe omgeving, (appartementen)
- nette Strandbarrak (veel vis)op loopafstand (150m.)
- Combuco, op 4 min. afstand.
- Centrum fortaleza op 24km. afstand
- Icarai, op 1,5km. afstand, daar waar veel winkeltjes en barbeque en pitza-restaurants zijn, zeker ook de live-muziek, div.strandbarrakken, maar niet minder belangrijk;ook de pin-automaten (internationaal) benzinepomp, ect.
- supermarkt en bakker om de hoek (400m)

Prijs is 550.000 Reais

=